Om mig

Img 0897 Edit

Mitt namn är Danni Efraim. Jag är en fotograf som bor i Göteborg. Jag har alltid drivits av en rastlöshet djupt i själen, en rastlöshet som jag fokuserat i olika kreativa utlopp. Jag har inte alltid varit fotograf - faktum är att den karriär jag valt och byggt ett framgångsrikt företag inom är som programmerare. Efter att jag upptäckte fotografi så insåg jag att det var det perfekta sättet att tillämpa både mina tekniska och kreativa sidor på samma gång. Inom foto drar jag nytta både av min långa erfarenhet och expertis med teknologi, datorer och mjukvara, men också min kreativa drivkraft och vilja att fånga och avbilda världen på nya, spännande sätt. Jag fotograferar mycket och gärna landskap, natur och städer, men jag fotograferar även gärna porträtt, barnkalas, events och liknande.

Vad du ser på den här webbsidan är resultatet hittills av den resan. Titta gärna i min portfolio. Ser du något du gillar går det köpa både digitala filer med simpla, inklusiva, royaltifria rättigheter, eller utskrifter av olika sorter.

Om du vill ha något särskilt som jag ännu inte fotat, eller kanske utskrifter som inte finns med på hemsidan, tveka inte att kontakta mig. Jag kan ta de flesta sorters uppdrag, och samarbetar med andra fotografer för att kunna lösa även mer avancerade förfrågningar.

Om du vill använda någon av mina bilder i ett icke-kommersiellt sammanhang brukar det oftast gå för sig gratis, kontakta mig för mer information.

Det är viktigt att notera att jag inte är en dokumentärfotograf, och bilderna på den här sidan är inte dokumentära - de är att betrakta som konstverk. Alla bilder är redigerade i större eller mindre utsträckning. I vissa bilder har jag bara justerat ljus och färger lätt, medan andra bilder kan vara hårt redigerade, manipulerade, eller ihopsatta av flera olika bilder. Det är dock jag som har tagit alla bilder och gjort allt arbete själv.

Powered by PhotoDeck